« Zonnepanelen Berkel-Enschot»

Gepubliceerd op 26-01-2020

Het jaar is erg goed begonnen voor het team van micazon. Zo als we het jaar mooi af hadden gesloten met een volle agenda zo gaan we  het nieuwe jaar ook weer door. Afgelopen week weer een aantal tevreden klanten mogen verwelkomen.  

Hier in Berkel-Enschot is gekozen voor 15 panelen van 315Wp. Door schaduw van de boom voor de deur hebben we ook hier gekozen om met de Enphase micro omvormers IQ7+ te installeren. Door te werken met een micro omvormer zullen we ten alle tijden het maximale rendement halen per paneel. Door het volledig parallel geschakelde systeem met 25 jaar fabrieksgarantie heeft de klant nergens geen omkijken meer naar. We hebben meteen vogelafweer aangebracht voor eventule vogels die eronder kunnen komen. 

Met deze installatie ligt er 4.725Wp op het dak. Dat zal ongeveer een besparing van €800,- per jaar zijn. Hiermee is er een rendement van ruim 15% per jaar op de investering. Dat is 15% meer dan op de bank!!!

Wij van micazon komen vrijblijvend langs om een offerte te maken. Wij zullen eerst de situatie goed bekijken, dat houd in dat er een dakschouw word gedaan en de kabel route wordt besproken. U krijgt direct een offerte en eventuele installatiedatum te horen. 

Bent u ook op zoek naar zonnepanelen of zit u in een oriënterende fase?

Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

IMG-8081-1580028677.JPG